10. maj 2012

Dokumentar om lykke

Vi er verdens lykkeligste folk og alligevel tager hver tiende af os antidepressiv medicin. Hvorfor er vi ulykkelige? Jeg undersøger sagen i Henrik Bjerrings dokumentar LykkeligUlykkelig her.

4. maj 2012

På australsk radio

Det fantastiske videnskabsprogram All in the Mind interviewer David Dobbs og undertegnede om gener og børn, der enten er orkidéer eller mælkebøtter. Lyt med her.

10. november 2011

Pris

Dansk Forfatterforening annoncerede i dag, at jeg er den ene modtager af årets Faglitterære pris. Jeg sende foreningen en rigtig stor tak.

29. oktober 2011

Book up for Prize!

My Beautiful Genome – or rather Mein Wundervolles Genom – is nominated for Best Science Book of the Year in Austria. You can vote for it right here.

27. august 2011

Event på Dana Centre i London

My Beautiful Genome bliver udgivet i Storbritannien og i den anledning diskuterer jeg genetik og fremtid med genetiker Armand Leroi. Det foregår på Science Museum, og billetter kan fås her.

23. maj 2011

Artikel i Newsweek

Jeg har været i Kina for at besøge verdens største facilitet for gensekventering. Læs om BGI og dets 4000 unge forskere her.

11. januar 2011

Genomet i Scenario Magazine

Stort interview i januar nummeret af Scenario. Morten Grønborg fra Instituttet for Fremtidsforskning synes ikke jeg er venlig….læs hans interview her.

3. november 2010

Optræden på TEDx Copenhagen

Årets TEDx Copenhagen løb af stabelen den 30. november i Pressen. Temaet var “det gode liv”, og det blev dækket med alt fra lykke på arbejdspladsen over hjemmelavede rumraketter til visionen om at dele sin arvemasse på nettet – det sidste er ved undertegnede, og foredraget Sharing Our Beautiful Genome kan se her.

16. oktober 2010

Kunst – hjerner og evolution

Hvorfor laver vi kunst? Og hvorfor ser vi på kunst? Hør hvad hjerneforskning og evolutionspsykologi har at sige om den sag.
Der er kunst med foredrag den 28. oktober, hvor Kunsternes Efterårsudstilling flytter til Carlsberg. Billetter med rabat her.

15. oktober 2010

Bogtilbud

Mit smukke genom kan nu købes til halv pris hos Bladkiosken.