Klonede tigre

“Det enogtyvende århundrede er blevet døbt det asiatiske århundrede. Vor tids største historie er uden tvivl og uden sammenligning den udvikling, der foregår i Asien.  Den dramatiske udvikling skyldes især én ting. Nemlig at ideen om vidensamfundet er gået rent ind i Asien. De asiatiske lande har en dyb forståelse for, at fremtiden ikke ligger i råstoffer og tung produktion, men at nøglen til fremgang er produktion og behandling af viden og information.”
I bogen Klonede Tigre (Gyldendal 2005) rapporterer Lone Frank fra de asiatiske tigerøkonomier. Hun besøger førende forskningsinstitutioner og går tæt på toneangivende forskere, politikere og iagttagere.

Pressen skrev:

“Lone Frank er helt sin egen og går velargumenteret mod strømmen af de mange bioteknologisk bekymrede. Hendes bioteknologiske dannelsesrejse til det såkaldte vilde Asien har udmøntet sig i en bog, der bør bliver essentiel godnatlæsning for alle aktører i det danske vidensamfund.”

– Berlingske Tidende

“Bogen viser på fremragende vis, hvorledes Asien, de politiske ledere, erhvervsliv, forskere samt befolkningen ser fremad og ønsker at skabe deres egen fremtid – kontrasten til Europa kunne ikke være større.”

– Weekendavisen

bg-boeger
Klonede tigre