mbt outlet cheap nhl hockey jerseys discount tiffany outlet louboutin outlet cheap nfl jerseys louboutin outlet tiffany outlet cheap jerseys china karen millen outlet moncler outlet online cheap christian louboutin shoes cheap karen millen outlet
Bøger : Lone Frank

Det nye livKlonede tigreDen femte revolutionMit smukke genom

Bøger

Fra sine artikler, kommentarer og klummer i Weekendavisen er Lone Frank er kendt som en vidende og velskrivende journalist. I sine bøger dykker hun dybere i nogle af de emner og spørgsmål, som går tættest på vores eksistens. Hvad er menneskets natur? I hvor høj grad kan vi ændre på vores biologi? Hvordan påvirker ny viden vores selvforståelse og kultur?

Lone Frank udfordrer på flere måder den traditionelle populærvidenskab. Især ved sin uhøjtidelige og meget direkte tilgang til den videnskabelige verden, men også ved at insistere på en personlig tone og en humor, som er befriende men sjælden i hendes genre.

Både Det nye liv (Gyldendal 2004), Klonede Tigre (Gyldendal 2005), Den femte revolution (Gyldendal 2007)  og senest Mit smukke genom (Gyldendal 2010) har givet anledning til stor opmærksomhed og debat. Bøgerne er blevet fyldigt omtalt, og Lone Frank har været interviewet og portrætteret i såvel aviser og blade som på radio og tv.

For øjeblikket arbejder Lone Frank på sin fjerde bog.

Læs mere om bøgerne på siderne her.

bg-boeger